Yritykselle

Energiaa työpaikalle

Tavoitteena on suunnitella yritykselle hyvinvointiohjelma, jolla pyritään pitämään yllä tai parantamaan työssä jaksamista ja sen avulla vaikuttamaan sairaspoissaolojen vähentämiseen.

Esimerkkejä yrityspaketeista

Luento ja aktiviteetti

Hyvä perustieto ja ideat parempaan jaksamiseen työpaikoille. Lisäksi voidaan sopiva hauskasta aktiviteetista, jolla saadaan uutta potkua päivään.

Hinta alk. 490€ + alv.

Hyvinvoinnin vuodenajat

Suunnitellaan yritykselle vuodenaikojen mukaisesti neljä luentosarjaa ja neljä aktiviteettipäivää, joissa laaditaan tiimeille kauden hyvinvoinnin tavoitteet.

Hinta alk. 1990€ + alv

Lajikokeilu

Tiimin rakentamisen perusideat ja sovittavaan haluttuun lajiin tutustuminen.

Hinta alk. 99€ + alv.

Räätälöity aktiviteetti

Tässä voidaan revitellä ja kehitellä työyhteisölle taatusti ikimuistoinen tapahtuma. Yhteistä haastetta, leikkimielisiä kilpailuja tai aktiviteetteja laidasta laitaan.

Hinta alk. 499€ + alv

Vuosipaketti työssäjaksamiseen:

Työhyvinvoinnin kausikortti

Yritykset, jotka haluavat sijoittaa työntekijöiden hyvinvointiin koko vuodeksi, suosittelen Työhyvinvvoinnin kausikortti -pakettia. Siinä suunnittelemme neljännesvuosittain vaihtuvan liikuntaohjelman ja sitä tukevan ruokavalion.

Yhdessä yrityksen kanssa käymme tulokset ja osallistuvien palautteet läpi kaksi kertaa vuodessa. Näin yrityksellä on parempi käsitys, miten kausikortti auttaa heitä arjessa. Työntekijällä on mahdollisuus itse sijoittaa omaan ohjelmaan mm. yksilöidyllä valmennuksella.

Hinnoittelu on yksinkertainen:

  • yritykset, joissa on maksimissaan kymmenen työntekijää, 400€/työntekijä/vuosi
  • yli kymmenen työntekijän yrityksille 300€/henkilö/vuosi.

Hinnat alv 0%.