UKK

Usein kysyttyä

Ruokavalion osalta perinteisellä kotiruoalla päästään jo hyvin pitkälle pitää vaan oppia ymmärtämään ateriarytmin ja annoskokojen tärkeys. Pelkällä liikunnalla ei päästä kovinkaan hyviin tuloksiin, jos ruokavalion kanssa on ongelmia.
Fysiikkavalmennuksen osalta riittää, että kyseisestä lajista löytyy lajianalyysi jonka avulla pystyn tutustumaan lajin vaatimuksiin ja fyysisiin ominaisuuksiin. Tietysti myös keskustelu valmennettavan kanssa on tärkeää jotta yhteisen päämäärän saavuttaminen onnistuu.
Tavoitteesi määrittää millainen harjoittelu on tavoitteen kannalta tärkeintä, mutta yleisesti ottaen salilla harjoitteleminen ei ole välttämätöntä ja sille löytyy myös korvaavia vaihtoehtoja.
Yleisesti 1–2 kertaa harjoitusta viikossa ylläpitää fyysistä tasoa, 3–4 kertaa viikossa kehittää ja siitä ylöspäin kehitetään jo reilusti ja voidaan keskittyä useampiin fyysisiin osa-alueisiin harjoittelussa.
Isoin merkitys treenien määrän on palautumisella ja treenien kuormittavuudella. Jos ruokavalioon ja uneen panostetaan riittävästi ja treenimäärien kuormittavuus on tasapainossa voidaan puhua ~10x treenistä viikkoon. Näistä edellämainituista asioista sinun ei tarvitse huolehtia vaan minun tehtäväni on luoda suunnitelma juuri sinulle, jotta nämä pysyvät balanssissa ja pystytään maksimoimaan kehitys.*
Kyllä ketogeenisen ruokavalion kanssa on mahdollista treenata myös kovaa, riippuen paljon lajista jota harjoitellaan.
Valmennuksissa käytän Step2fit sovellusta, joka on valmennettavalle ilmainen.